BLUE LIGHT NIGHT 2020

Gepubliceerd op 3 december 2020 om 11:47

De afgelopen 3 jaar hebben we in de donkere tijd tussen Sinterklaas en Kerst de Blue Light Night georganiseerd. Met een grote groep hulpverleners zetten we de kinderafdeling van het Maastricht Universitair Medisch Centrum in een zee van blauwe lichten en bezochten we de kinderafdeling met presentjes. Dit alles om bij de patiëntjes in deze tijd even een glimlach op het gezicht te toveren. Dit jaar kan in verband met Corona de Blue Light Night niet doorgaan, maar wij zijn niet van plan om ons door dit virus tegen te laten houden. Daarom vragen we dit jaar voor de eerste keer UW hulp om de hulpverleners te steunen!

We willen dit jaar met de Kerstdagen de kinderafdeling er zo mooi en vrolijk uit laten zien als we maar kunnen. We vragen u om zoveel mogelijk mooie kaarten, tekeningen, foto's en kleurplaten naar ons op te sturen. Knuffels of kleine presentjes mogen ook, maar vanwege de Corona hygiëneregels mogen dit alleen nieuwe dingen zijn die nog in de verpakking zitten.

Het is al niet fijn om in het ziekenhuis te liggen, zeker niet met de feestdagen en dan ook nog minder bezoek krijgen door Corona. Help ons mee om bij de patiëntjes een glimlach op het gezicht te toveren, dit jaar hebben de hulpverleners hiervoor UW hulp nodig, dus deel dit bericht zoveel mogelijk en stuur iets op !!

Het adres waar de post naartoe gestuurd mag worden is:

Politie Eenheid Limburg

Operationeel Centrum

t.a.v. Blue Light Night

Postbus 1230

6201BE Maastricht.

 

BRON: FACEBOOK POLITIE BASISTEAM MAASTRICHT 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

willie
3 maanden geleden

Is jammer dat het dit jaar niet door gaat ivm het corona de kinderen genieten er altijd van ben er nu twee jaar bij aanwezig geweest en dan ziet die lach op die gezichtjes en dan even vergeten dat ze ziek zijn geweldig en een compliment voor de mensen die het altijd organiseren.