Sef Hoenjet (77) overleden

Gepubliceerd op 6 januari 2021 om 16:37

Ruim 1300 wedstrijden had hij het beheer over de Maastrichtse wonderspons: Sef Hoenjet. Een MVV’er in hart en nieren. met rood-wit bloed door de aderen stromen, is niet meer. Na een kort ziekbed overleed hij op 77-jarige leeftijd. Maar liefst 32 jaar lang was hij masseur/verzorger van de Maastrichtse Sterrendragers. Meer dan 1300 wedstrijden voor MVV heeft hij op zijn uitgebreide palmares staan. Zelfs na zijn afscheid was hij zo af en toe nog actief in De Geusselt. Daarnaast was hij altijd bij de wedstrijden aanwezig en bleef alle ontwikkelingen bij de club op de voet volgen.

Bij zijn officiële afscheid in 2018 werd hij voor zijn trouw door de KNVB verrast met de gouden speld van lid van verdienste. Sef Hoenjet stond vooral bekend om zijn luisterend oor, zijn vaderlijke adviezen maar ook om zijn humor. Zo verwisselde hij tijdens een training wel eens alle autosleutels van de spelers. Als reactie hierop haalden de spelers dan weer het zadel van zijn fiets waardoor Hoenjet zonder te kunnen zitten terug naar zijn huis in Sibbe diende te fietsen.

Iedereen binnen MVV wenst de familie Hoenjet alle steun toe bij het verwerken van het verlies van Sef, een man die een onuitwisbare indruk in De Geusselt heeft achtergelaten.

BRON: MVV.NL


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.