Overval Raadhuisstraat

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 16:56

De politie heeft maandagavond een drietal mannen gearresteerd die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een woning aan de Raadhuisstraat.

De overval vond maandag plaats aan het einde van de middag. Het slachtoffer werd in de woning bedreigd en liep licht letsel op, maar hoefde daarvoor niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. In het onderzoek kwamen drie mannen in beeld die in de loop van de avond konden worden gearresteerd. Momenteel kan nog geen informatie worden gegeven over de identiteit van de verdachten. De politie onderzoekt wat de precieze toedracht voor de overval is geweest. 

UPDATE

Een 21-jarige, een 32- jarige en een 33-jarige man, alledrie afkomstig uit Kerkrade, werden op de avond van de overval al door de politie aangehouden. 
In verband met deze aanhoudingen werd in 2 woningen in Kerkrade een huiszoeking verricht. Hierbij werden wapens, verdovende middelen en een explosief aangetroffen. De wapens en verdovende middelen zijn in beslag genomen. Het explosief is vernietigd. De politie heeft de zaak in onderzoek.
De 21-jarige man werd na verhoor op dinsdag 12 januari in vrijheid gesteld. De 3 mannen die nu nog vastzitten worden morgen, vrijdag 15 januari, voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.