Twee aanvallers komen naar MVV

Gepubliceerd op 2 februari 2021 om 10:04

Twee aanvallers komen naar MVV

Na de komst van Sven Blummel heeft MVV Maastricht – op de laatste dag dat de transfermarkt open was - opnieuw twee aanvallers gecontracteerd. Het gaat om Kai Bösing en Djibril Dianessy.

Djibril Dianessy komt de rest van dit seizoen over van Fortuna Sittard, waar hij tot einde van dit seizoen onder contract staat. De 24-jarige in Frankrijk geboren Dianessy speelde in 2018 een belangrijke rol bij de promotie van Fortuna Sittard. Na een stevige blessure heeft hij na zijn herstel momenteel weinig speelminuten bij onze noorderburen. Trainer Darije Kalezic: “Dianessy is een fysiek sterke speler die beschikt over een goede techniek en snel is. Hij speelt links aan de buitenkant maar kan ook goed rechts uit de voeten. Ik ben blij dat hij naar MVV komt, een kwaliteitsinjectie.”

Kai Bösing – een aanvallende middenvelder -  heeft zijn contract bij Alemannia Aachen laten ontbinden en komt tot einde van het seizoen naar MVV Maastricht. Daarna heeft MVV nog een optie bedongen om het contract met een jaar te verlengen.  De in Aken geboren (1994) Bösing heeft bij Roda JC zijn opleiding genoten en kwam 51 keer in actie voor de Kerkraadse ploeg Onder 21. Daarna verhuisde hij naar Alemannia Aachen en speelde er 75 wedstrijden. “Hij heeft ook een tijdje bij Roda JC 1 in de keuken gekeken en zich in Duitsland verder ontwikkeld”, zegt trainer Darije Kalezic. “Hij heeft een groot loopvermogen, een prima karakter en mentaliteit. Alles dat past bij de cultuur van MVV en wat onze supporters graag willen zien.”

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.