Kappers Gaan Kapot

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 17:36

Kappers gaan kapot.

Dorothé en Theo hebben beide een eigen kapsalon. Ze vertellen over de steun van de overheid die ze nog niet ontvangen hebben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

José van Enteren
23 dagen geleden

Laat de kapsalons snel weer open gaan. In al deze ellende moeten wij ook nog onverzorgd door het leven. Zo safe bij de kapsalon, 1,5 afstand, alles zo steriel, alles gedeinfecteerd, mensen worden op afspraak gekapt. Nu gaan buren en vriendinnen zich onder elkaar de haren, hangen dan uren bijeen, gevaarlijker lijkt mij dat dan toch. Zelf knippen, zeer gevaarlijk etc. Kapsalon is zo safe als bijvoorbeeld bij een dokter, ziekenhuis etc.

J. van Enteren
23 dagen geleden

Na mijn eerder betoog vergeten te vermelden dat mondkapjes voor kapster en cliënten verplicht zijn, er zijn spatschermen, daarbij de genoemde desinfecterende midelen, 1,5 meter, beperkt aantal mensen in de zaak.

Gerrie de Boer
22 dagen geleden

Dit is niet meer normaal. Kappers moeten zeker open.

Martina Claessens
22 dagen geleden

Met alle maatregelen welke de kappers kunnen treffen i.v.m. veiligheid Corona kunnen ze naar mijn mening open, iedereen een mondkapje, tussen schermen plaatsen ( hebben de meesten al) en handen ontsmetten en ik zeg... Knippen maar!